This is my archive

Aleksandar Ristović

Aleksandar Ristović je rođen 1933. godine u Čačku. Radio je kao profesor u čačanskoj Gimnaziji, urednik u izdavačkoj kući ,,Mlado pokolenje“ u Beogradu, a potom,….

Детаљније
Draginja Ramadanski

Draginja Ramadanski (1953, Senta), piše studije, eseje, članke i prikaze, prevodi s ruskog, mađarskog i engleskog. Magistrirala i doktorirala na narativnim strategijama V. Rozanova, odnosno….

Детаљније
Susan Ringel

Susan Ringel (Susanne Ringell) je rođena u Helsinkiju, Finska, 1955. godine, gde još uvek živi. Ringelova je studirala na Helsinškom univerzitetu i Helsinškoj pozorišnoj školi,….

Детаљније
Selimir Radulović

Selimir Radulović je rođen 1953. godine na Cetinju. Objavio je sedam pesničkih knjiga: Poslednji dani (1986), San o praznini (1993), U sjenku ulazim, oče (1995),….

Детаљније
Ljubivoje Ršumović

LjUBIVOJE RŠUMOVIĆ (1939, Ljubiš), Školovao se u Ljubišu, Čajetini, Užicu i Beogradu, gde je diplomirao 1965. godine na Filološkom fakultetu, na grupi za komparativnu književnost.….

Детаљније
Selimir Radulović

Selimir Radulović (1953, Cetinje), objavio je sedam pesničkih knjiga: Poslednji dani (1986), San o praznini (1993), U sjenku ulazim, oče (1995), O tajni rizničara svih….

Детаљније
Ana Ristović

Ana Ristović je rođena 1972. godine u Beogradu. Diplomirala je srpsku književnost i jezik sa opštom književnošću na Filološkom fakultetu u Beogradu. Objavila je šest….

Детаљније