This is my archive

Vujica Rešin Tucić

Vujica Rešin Tucić (Melenci, 17. jul 1941 — Novi Sad, 28. novembar 2009) bio je književnik, vizuelni umetnik, urednik, esejista, jedan od najznačajnijih članova neoavangardnog….

Детаљније
Jasmina Topić

Jasmina Topić (1977, Pančevo), diplomirala na grupi Srpski jezik i književnost Filološkog fakulteta u Beogradu. Piše poeziju, prozu, eseje, tekstove za novine. Urednica je Zbornika….

Детаљније
Boško Tomašević

Boško Tomašević (1947, Bečej), pesnik, teoretičar književnosti, esejist i književni kritičar, Član je austrijskog i francuskog PEN-a i Francuskog društva pisaca (SGDL). Živi u Beču.….

Детаљније
Oto Tolnai

OTO TOLNAI je rođen je u Kanjiži 1940. godine. Pesnik, pripovedač, dramski pisac, esejista. Studirao mađarski jezik i književnost u Novom Sadu i filozofiju u….

Детаљније
Stevan Tontić

Stevan Tontić je rođen 30.12.1946. godine u Grdanovcima kod Sanskog Mosta. Završio je studije filozofije sa sociologijom u Sarajevu. Nakon višegodišnjeg egzila u Nemačkoj (1993-2001),….

Детаљније
Slobodan Tišma

Slobodan Tišma je rođen 1946. godine u Staroj Pazovi. Živi u Novom Sadu. U mladosti se bavio pisanjem poezije, konceptualnom umetnošću i rok muzikom. Nekoliko….

Детаљније